Beauty

VICHY NOTES: ONE WORD… IDÉALIA

Processed with VSCOcam

Ako ste poklonik Vichy kozmetike onda sigurno znate da idealna koža više nije samo san. Iako je već dostupna na tržistu, meni je IDÉALIA linija tek sada postala “domaći zadatak”. Ali nikad nije kasno za otkrivanje pravih i velikih stvari. Do sada je moje iskustvo sa Vichy kozmetikom bilo sjajno. Bez lažnog preterivanja. Normaderm linija mi je oporavila kožu, a omiljeni proizvod mi je i dalje termalna voda.

Nađa i ja smo pre nekoliko dana prisustvovale lansiranju nove kreme u okviru ove linije koja je namenjena za noćnu negu. Tako sam uspela i da zavirim u ceo IDÉALIA svet. Zato ću sa vama danas podeliti svoja zapažanja o tri IDÉALIA proizvoda.

Zvezda večeri je bio noćni gel -balzam zahvaljujući kome je koža odmorna, ima oprirodni sjaj i blista. Koristim je već nekoliko dana i mogu vam reći da zaista ujutru koža lica deluje preporođeno. E sad, šta to u sebi krije ova krema…

  • Hijaluronska kiselina hidrira kožu i čini je punijom.
  • Glicirizinska kiselina smiruje kožu i zajedno sa hijaluronskom kiselinom podstiče deobu ćelija.
  • Kofein podstiče mikrocirkulaciju i time doprinosi sprečavanju znakova umora.
  • LHA nežno ljušti mrtve ćelije rožnatog sloja, zato je površina kože glatka i ujednačena.
  • Vitamin B3 jača barijernu funkciju kože.
  • Ulje koštica kajsije osigurava koži potrebne lipide i čini je mekom.

Processed with VSCOcam

Idealia Skin Sleep je na vašoj beauty polici neizbežan. A šta je sa dnevnom kremom i silikonskim aplikatorom? Tu oduševljenje tek počinje!

Dnevna krema je jedna od onih koja ujednačava ten. Baš takva mi je potrebna kada želim da mi lice izgleda lepo i blistavo a da na sebi nemam puder.

Proizvod koji se sjajno bori protiv podočnjaka i predstavlja trenutno onaj koji preporučujem svima je kombinacija: kompleksa DRM-Bright + vitamina B3 + kofeina + LHA + sastojaka za efekat mekog fokusa + univerzalnih iluminatora.

Processed with VSCOcam

Kakva su vaša iskustva sa Vichy kozmetikom?

MUST DO: Zapratite VICHY SRBIJA profil na INSTAGRAMU

J.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply