Beauty

VICHY NORMADERM MOMENT

IMG_20131224_150150

Zahvaljujući kreativnoj ideji devojaka koje stoje iza Wannabe brenda i Vichy-ju, došlo se na ideju da se neki od proizvoda iz Vichy Normaderm linije predstave iz uredničkog pera. Moja malenkost je potpisala šest pojedinačnih predstavljenja u okviru kolmune “Vichy beleške o lepoti“. Sada je vreme za blogerski rezime.

Normaderm krema deluje protiv šest znakova nepravilnosti: nepravilnosti na koži, raširene pore, sjaj, crvenilo, fleke i neujednačen ten. Danas vam predstavljam kremu koja hidrira i pruža nežnost. Potpuno odgovara osetljivoj koži i lako se nanosi.

Termalna voda Vichy deluje okrepljujuće i umirujuće. Obogaćena dragocenim i blagotvornim mineralima postaće sastavni deo vaše kozmetičke torbice. Osvežava i neguje.

Normaderm gel je obavezan pre nanošenja šminke. Od kada ga koristim moja koža je vidno zdravija. Pore su očišćene, ten ujednačen i veoma nežan.

Total mat je odličan izbor za one koji imaju problem sa viškom sjaja na licu. Odlično upija i saveznik je u borbi za besprekoran ten.

Normaderm Hyaluspot – napredno oružje za ciljano uklanjanje bubuljica. Gelasta tekstura s efektom “flastera” brzo upija i nema masnog sjaja.

I za kraj, ništa manje bitna - micelarna voda. Osvežava. Čisti. Kožu čini preporođenom.

Zamislite život bez nege?

Jovana Katic

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply