Beauty

THE BODY SHOP: SATSUMA SET

the-body-shop-backstage-muse-satsuma-set

Beauty without expression is boring.

Ralph Waldo Emerson

The Body Shop! Konačno da se sretnemo! Leto je na izmaku, a ja sam očigledno pronašla način kako da ga još malo sačuvam samo za sebe. Set u koji sam se potpuno zaljubila, što zbog mirisa, što zbog sastava i beskrajno slatkog pakovanja je onaj koji potpisuje brend The Body Shop a inspirisan je mirisom klementine (mandarine).

U narandžastom Satsuma setu nalazi se sapun, body polish, mrežica za kupanje, maslac za telo i višenamensko ulje za kosu, lice i telo.

Sigurno će vas najviše zanimati utisci o body polish-u i maslacu. Kožu ćete fino očistiti ovim body polish-om. Ukloniće mrtve ćelije sa vaše kože i ostaviti na njoj upečatljiv miris. Može se koristiti svakog dana što ukazuje na to da je poprilično blago i ne deluje agresivno na kožu.

Maslac za telo preporučuje se za normalnu i suvu kožu i pruža hidrataciju tokom 24h. Ovaj proizvod je svakako bestseller u ovom setu. Čini kožu mirisnom i mekanom. Koža ga brzo upija.

Favorit čuvam za kraj! To je naravno suvo ulje za kosu, lice i telo – satsuma beautifying oil. Osim egzotične klementine sadrži u sebi i marula ulje i bademovo ulje. Najčešće ga stavljam na suvu kosu nakon pranja.

Da li ste možda imale priliku da otkrijete The Body Shop?

NE ZABORAVITE NA GIVEAWAY! Možete da osvojite profi šminkanje! 

J.

oil satsuma body shop

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Iva
  August 28, 2015 at 5:04 PM

  Ulje mi najlepše zvuči, a od TheBodyShop-a imam samo turpiju za pete. kad god bih naišla na TBS radnju bila bih u žurbi i za sad nisam stigla da se prepustim čarima traganja različitih kolekcija i slično. :)

  • Reply
   Jovana
   August 28, 2015 at 5:07 PM

   :) Sledeći put obavezno! Ja se već radujem sledećem susretu sa TBS (iako ne znam kad će biti)! :))

  Leave a Reply