Beauty

KOSA JE VOLI: TANGLE TEEZER BRUSH

TANGLE-TEEZER-BRUSH-2-1024x1024

 

Da li se i vama kao i meni kosa lako mrsi? Uspevam da joj pomognem na taj način što koristim ulje za kosu, ne bih li je omekšala, ali adekvatan češalj takođe igra u tome bitnu ulogu. Imam utisak da je češljanjem običnim četkama samo oštećujem i da ne uspevam da je dovoljno dobro razmrsim. A bez toga nema zadovoljavajuće frizure.

TANGLE TEEZER BRUSH (1)

Od kada sam probala četku TANGLE TEEZER, ne prestajem da je koristim. Neobičnog dizajna, cenjena od strane mnogih profesionalnih frizera i omiljena među poznatim ličnostima, predstavlja i jedan od mojih omiljenih proizvoda ove sezone. Lako će vam “leći” u ruku i jako je zgodna za korišćenje. Super je što je i možete nositi u torbi ili na plažu jer zauzima malo mesta. Ovo je definitivno jedan od onih malih proizvoda koji je vredan svake pažnje.

Namenjena pre svega lakom i brzom raščešljavanju, TANGLE TEEZER  predstavlja češalj koji ćete obožavati. Ali to sve što ona može. Osim što je kosa nakon češčljanja TANGLE TEEZER raščešljana delovaće i stilizovano. Lako je uz pomoć ovog češlja možete oblikovati u željenu frizuru.

U jednom magazinu koji razrađuje teme o frizurama i kosi pročitala sam da je ova četka pogodna i za decu, ipak nemojte to probati, jer bodlje koje ima nisu baš adekvatne za dečije nežno teme.

Pronađite je u Sephorinom asortimanu, nećete se pokajati.

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply