Beauty

SEPHORA TIME: HERE COMES THE SUN

Processed with VSCOcam

Sephora je za leto 2015. godine spremila veliki broj sjajnih prizvoda a moju pažnju su privukle maske za lice zapakovane u male pink kapsule. O čemu se zapravo tu radi?

Ove formulacije su obogaćene vitaminima a dolaze u gelastom stanju. Glavni zadatak im je da osveže umornu i iscrpljenu kožu. Ukoliko vam je koža dehidrana, a moja u poslednje vreme jeste, onda slobodno posegnite za ovim maskama. Svaka kapsula u sebi sadrži pet različitih vitamina koji će delovati blagotvorno na kožu lica. Maske možete nanositi do dva puta nedeljno na lice i vrat, ostavite je na licu do 10 minuta i očistite lice tuferom. Nema potrebe da ispirate masku.

Ukoliko želite jači efekat na koži 30 minuta pre nanošenja maske ostavite u frižideru.

Zaista je velika količina maske u kapsuli i jedna vam je sasvim dovoljna.

Mogu vam reći da sam već nakon prvog nanošenja jako zadovoljna. Maska inače miriše božanstveno. Probajte da je ne pojedete!

Generalno kada je reč o maskama za lice, zaista uživam da ih koristim, draže su mi od pilinga koji nekad može biti baš agresivan prema mojoj koži. Naravno da i on takav ima svojih prednosti u otklanjanju mrtvih ćelija posebno… Moja koža definitivno više voli maske za lice.

Da li ste je možda i vi probale?

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply