Beauty

MUST HAVE FOR THIS SUMMER: SEPHORA OIL INFUSION

sephora-backstage-muse

 

Kako negujete svoje usne ovog leta? Labela, karmini, sjajevi, lip balmovi… Hajde da probate nešto drugačije. Ja jesam! Ulja u službi lepote polako ali sigurno dobijaju na značaju i ne možete da im tek tako odolite.

Probala sam nešto sasvim novo. U pitanju je divan Sephorin proizvod Oil Infusion. Reč je o visoko pigmentovanoj formuli balzama za usne na bazi ulja. Za mene je isprobavanje ovog proizvoda bilo potpuno novo iskustvo. I priznaću vam da nisam ljubitelj sjajeva za usne, a ovaj proizvod me je na prvi pogled podsetio na njih. Ipak, to je bio samo prvi pogled. Oil Infusion je mnogo više od toga.

U sebi sadrži ulje kendi i ši maslac koji su itekako potrebni nezi usana.

sephora bm

Ova formulacija divno neguje usne i daje vašim usnama divnu voćkastu boju i divan osećaj. Čak i kada nestane sa usana, one su nežne i mekane. Imaćete utisak kao da ste ih hidrirale nekom bogatom kremom.

Processed with VSCOcam

Na kraju ću prokomentarisati i dizajn koji me je oborio sa nogu. Divna providna bočica u obliku epruvete sa laganom četkicom staje u svaki neseser i torbicu.

Isprobala sam onu u nijansi mandarine tj. 04 tangerine!

I za kraj jedna divna vest! Sephora će svoju prodavnicu otvoriti 10. jula u Novom Sadu. Ovaj lep grad će postati bogatiji za ovaj divan kozmetički kutak. Radnja će tog dana biti otvorena 9-22h. Obavezno je posetite! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply