Beauty

SEPHORA MOMENTS: VICTORIA + ALBERT, NAILS INC

Processed with VSCO

I feel like a warm red autumn.

Marilyn Monroe

Već nas je sve opčinila. Zlatna. Bronzana. I donela sa sobom neke nove priče koje jedva čekam da vam prenesem. Koje je boje vaša jesen? Volim onu njenu vatrenu crvenu, klasičnu, kao ljubav primetnu… I ne mogu da se otrgnem navici da svake jeseni u svoju kolekciju lakova za nokte uvrstim neku novu crvenu nijansu.

Na nedavnom druženju sa dragim Sephora timom imala sam priliku da se upoznam sa najrazličitijim novitetima koji će obeležiti pahuljastu sezonu. Čaroban serijal pod nazvom “Sephora time”, otvoriće, danas, vatreno crvena nijansa VICTORIA + ALBERT, ponosna članica kolekcije brenda Nails Inc. Ovog puta kao deo kolekcije NAILKALE. Da, da, kad kažemo “kale” mislimo na onu zdravu biljku koju inače često koristim u svojoj ishrani.

U pitanju je prvi lak sa antioksidantnom formulom, koji nokte čini jačim i zdravijim. Nails Inc su po mom mišljenju najbolji lakovi koje sam koristila. Boja se zadržava na noktima i do nedelju dana, otporan je i sjajno pigmentovan.

Sephora u svom asortimanu ima zaista divne nijanse ovog brenda. Meni je na šoping listi za sada i nijansa Gloucester Walk.

Unapred javljam Deda Mrazu ako se bude dvoumio oko novogodišnjeg poklona uvek može da za mene odabere Nails Inc.

Da li ste probale ove lakove?

J.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milica
  November 7, 2015 at 3:39 PM

  Probala, I meni su jedni od omiljenih. Mada ove jeseni zaobilazim crvenu boju, ne prija mi. Ali tebi su preslatki nokti :-*.
  Lep pozdrav
  Milica

  • Reply
   Jovana
   November 7, 2015 at 4:53 PM

   Hvala ti puno! :)

  Leave a Reply