Beauty

REBUL MANDARINE EAU DE COLOGNE SPRAY

Processed with VSCO

You cannot kill a breeze, a wind, a fragrance; you cannot kill a dream or an ambition.

 Michel Onfray

Uvek je pravo zadovoljstvo probati proizvode onih brendova koji postoje mnogo godina. Postoji nešto čarobno u tradiciji, klasici i stvarima koje odolevaju vremenu i trendovima. Ove subote upoznala sam se sa Rebul Eau De Cologne Spray sa mirisom mandarine.

Rebul brend postoji od 1895. godine što govori da su njihovi proizvodi neprevaziđeni. Mirisna nota koju sam probala dočarava miris Bodruma i u sebi osim klementine sadrži svežu limetu, belu breskvu, afričku ljubičicu, božur.

Već prvi susret sa ovom mirisnom notom podsetio me je na leto, neku jedinstvenu svežinu i uživanje. Istinski ljubitelji parfema primetiće u ovom mirisu kedar i sandalovinu. Ova mirisna nota opstaje iz generacije u generaciju i predstavlja odličan izbor kada ljubiteljima ovakvih mirisa poželite da poklonite nešto klasično. Rebul sprej možete pronaći u notama limete, zelenog čaja, lavande, smokve… a postoje i one osvežavajuće mirisne note za muški pol.

Zahvaljujući LECO distribuciji kozmetike imala sam priliku da otkrijem ovu mirisnu notu. Upoznajte se sa njihovim brendovima i asortimanom klikom na ovaj link.

Omiljena knjiga, smooth jazz, i miris Bodruma… Neko je rekao da je stigla zima?

Uživajte u vikendu!

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply