Beauty

PURITY BOX: IT’S TIME FOR… KEIMS & NIKEL

12224347_1094789943895157_1620581738_n(1)

Look deep into nature, and then you will understand everything better.
Albert Einstein

Dan je kao stvoren za ušuškavanje i uživanje u beauty ritualima. Baš kao što ste i navikli svakog meseca otkrijem neki novi proizvod iza kojeg ponosno stoji Purity Box. Ovaj interesantan koncept verujem već svi poznajete, a ako se ipak sa istim susrećete po prvi put klik na ovaj link. Verujem da će vas obradovati činjenica da prirodna kozmetika nikad nije bila dostupnija. Na sajtu Purity Box možete pronaći baš sve što vam je potrebno za lepu i zdravu kožu.

U novembarskoj kutiji koja je posvećena spa trenucima nalazi se pravo iznenađenje. Ipak, dva su proizvoda u potpunosti privukla moju pažnju ovog meseca i evo o čemu je reč. U pitanju su: Keims krema za telo sa carite buterom (koji se i nalazi u novembarskoj kutiji), i neodoljivo Nikel anti-celulitno ulje sa grejpom.   

Keims krema za telo bogata je maslinovim uljem, carite buterom i jasminom. Ovaj miks prirode obećava jedinstvenu negu koju jednostavno nisam mogla da preskočim. Keims krema za telo deluje kao antioksidant i umiruje kožu. Toplo je preporučujem svima kojima je koža suva i dehidrirana. Uz pomoć ove kreme ćete postići prirodnu vlažnost i mekoću kože. Koristim je par puta nedeljno nakon kupanja i pred spavanje. Izuzetno neguje kožu koja ujutru miriše sjajno. Keims krema utiče na to vam koža bude elastična.

Čini mi se da je pravi period da se krene sa anti-celulitnom negom. Ovog puta Nikel predstavlja ulje sa grejpom. Idealno je da se koristi uz anti-celulit masaže jer na taj način ulje prodire dubinski u kožu i može da pokaže sva svoja dejstva. Osim citrusnog mirisa, donosi svežinu i zategnutost koži. Ovo ulje dolazi u pakovanju od 100ml, tek planiram da isprobam i blagovremeno ću vam pisati o utiscima.

Purity Box je idealan način i da obradujete one koje volite. Poklonite im prirodu. Postoji li nešto bolje?

J.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply