Beauty

PHYTO: ULTRA – REPARATEUR MASKQUE & SPRAY REPARATEUR THERMO-ACTIF

Processed with VSCO

Gorgeous hair is the best revenge.

Ivanka Trump

Ove subote Phyto kuca na vrata i red je da ga ugostimo kako dolikuje. U beauty domu ovog brenda znaju da kažu kako je kosa dragocena živa supstanca i da je naša misija da naučimo da je poštujemo. Kada se spoje priroda i nauka i naravno velika ljubav prema zdravoj kosi onda nastaje Phyto priča.

U prethodnih par dana testirala sam dva dragocena proizoda za negu kose. U pitanju su Ultra – repareteur maska i Reparateur Thermo – actif sprej za negu kose.  

Maska je bogata aktivnim sastojcima koji oporavljaju kosu i čine je već nakon prvog korišćenja oporavljenom i zdravom. Nanosi se na mokru kosu i ispira nakon 10ak minuta. Blagog i prijatnog mirisa predstavlja zamenu za sva pakovanja i balzame na koje ste navikli. Ova maska se preporučuje svima koji imaju oštećenu i slabu kosu.

Sprej sa druge strane obogaćen je keratinom i nanosi se na čistu i prosušenu kosu. Ne ispira se već se ostavlja u kosi da deluje i danima nakon pranja. Takođe je preporučljiv za oštećenu i slabašnu kosu. Kosa je svilenkasta i ima prirodan sjaj.

U kombinaciji ova dva proizvoda mogu dati sjajne rezultate. Nakon korišćenja imala sam utisak kao da sam svojoj kosi priuštila profesionalan salonski tretman.

Da li ste ih probali do sada?

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply