Beauty

OH LA LA… NUXE HUILE PRODIGIEUSE!

nuxe srbija backstage muse

Love of beauty is taste. The creation of beauty is art.
Ralph Waldo Emerson

Subota i Pariz u malom. Kapućino sa mnogo pene, pelistavanje knjige koju volim i miris koji potpisuje NUXE – luksuzna prirodna kozmetika, kao savršen recept za ozdravljenje. Nadam se da je vas ova sunčana subota sačekala bez kašlja i prehlade. U svakom slučaju vreme predviđeno za pisanje o lepoti se ne preskače…

Prvi proizvod koji sam imala prilike da probam iz palete NUXE tzv. čarobno suvo ulje. Veoma me raduje činjenica da su ulja za negu sve više dostupna kod nas jer verujem da nam pružaju poseban vid nege. Definitvno sam njihov ljubitelj. Nuxe Huile Prodigieuse ulje dolazi u luksuznoj bočici od 100 ml. Može da se koristi kako za telo, tako i za lice i kosu. Na prvi pogled me je oduševilo pakovanje a onda i miris. Koža ga jako lepo upija i ima divnu teksturu. Posebano je jer ne ostavlja masne tragove.

Ova divna formulacija za negu je napravljena od 6 biljnih ulja: makadamija, lešnik, borač, slatki badem, kamelija i kantarion. 

97.8% prirodnih sastojaka obogaćeno vitaminom E, i ne sadrži silikone ni mineralna ulja.

Među Francuskinjama je ovo ulje omiljeno. Čini mi se da postaje i meni. Ovakva ulja najradije stavljam na kosu. Dovoljno je samo da ga malo zagrejem među dlanovima i prođem prstima kroz kosu i efekat je očaravajući.

Kosa je vidno stilizovana i sjajna.

Danas sam se sa NUXE kozmetikom srela po prvi put. I jedno je sigurno  - ovaj miris ću pamtiti dugo.

Da li ste vi isprobale neki NUXE proizvod?

Obavezno zapratite NUXE na Instagramu i na Facebooku.

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply