Beauty

NUXE TIME: 24HR MOISTURISING BODY LOTION

IMG_20151018_132913

“As if you were on fire from within.

The moon lives in the lining of your skin.” 

Pablo Neruda

Oh, ta hidratacija! Nismo o njoj baš dugo? (smeh) Čini mi se da sam pronašla losion za telo koji koža upija u rekordnom roku i koji se savršeno topi pod prstima. Zaista nisam preterano ljubitelj losiona za telo. Najviše zbog toga što je potrebna čitava večnost da ih koža upije. Sada sam otkrila jedan koji u potpunosti zadovoljava moje potrebe. Predstavljam vam Nuxe-ov losion koji ima moć da hidrira kožu tokom 24h. Njegovo ime je Lait Fluide Corps Hydratant 24h i namenjen je svim tipovima kože. Dolazi u pastelnom pumpičastom pakovanju i omogučava laku upotrebu. Miris kokosovog sorbeta je njegov zaštitni znak, i to ne miris na kakav ste navikli već izuzetno blag i baršunast. Znate kako miris kokosa ume intenzivan – sa ovom losionom to nije slučaj. Miris je veoma prijatan i zadržava se na koži satima.

Osim kokosovog sorbeta ovaj losion je bogat i ekstraktima pšenice, uljem slatkog badema i suncokreta, koje je posebno blagotvorno za suvu kožu. Cvet narandže i badema su tu da omekšaju kožu i učine je blistavom. I nega i osveženje u jednom pakovanju.

Ako bih morala da izdvojim samo jedan razlog zbog kojeg biste mogli da kupite ovaj losion to bi svakako bila činjenica da ga koža brzo upija i ne ostavlja masne tragove.

Da li ste ga možda probali?

I neka vikend počne!

J.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jelena
    October 25, 2015 at 5:22 PM

    Ovaj losion ostavlja najsvilenkastiju i najmeksu kozu ikada. :) Na zalost miris je taj zbog kojeg ne mogu da ga koristim. Nije jak ali je nekako tezak i otuzan, inace volim miris kokosa ali ovaj ima sigurno jos neki dodatak, nisam mogla da ga podnesem na sebi.

  • Leave a Reply