Beauty

NUXE PRODIGIEUSE – KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU

IMG_20151017_111531

Keep your eyes on the stars, and your feet on the ground.

Theodore Roosevelt

Nuxe kozmetika polako ali sigirno postaje deo moje svakodnevne nege. Najnovji proizvod koji sam testirala je hidratantna krema za područje oko očiju. Dolazi u pakovanju od 15ml i namejena je svim tipovima kože a mogu je koristiti i osobe koje imaju osetljive oči.

Sve više u poslednje vreme obraćam pažnju na negu područja oko očiju. Podočnjaci su prisutni i cilj mi je da ih što više ublažim, a ova krema preporučuje se svima koji imaju natečeno područje oko očiju i podočnjake. Veoma je lagana je i osvežava pogled. Ciljano deluje na određeno područje i verujte mi na reč da mnogo efikasnije deluje od obične hidratantne kreme. Sasvim je sigirno da naše lice zahteva kompleksniju negu i savet je da mu to pružite.

Ona u sebi sarži biljni kofein koji je pre svega namenjen smanjenju tamnih krugova. U sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, dragoceni večni cvet, plavi zvezdan i ekstrakt kakaa koji zajedno predstavljaju magičnu kombinaciju koja štiti kožu od štetnih uticaja. 

Iz Nuxe-a preporučuju da se pre upotrebe stavi nekoliko minuta u frižider radi boljeg efekta.

Taj trik ću definitivno probati!

Da li koristite često kreme za područje oko očiju?

Obavezno zapratite NUXE na Instagramu i na Facebooku.

J.

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marija
  October 17, 2015 at 8:24 PM

  Ja koristim od pre par meseci svakodnevno Nuxe kremicu za podrucje oko ociju,ali iz Nirvanesque linije. I sasvim je u redu. Ali planiram sledecu da kupim upravo ovu koju nam predstavljas danas. Mislim da je u oktobru neka akcija na Nuxe kozmetiku,ako se ne varam,pa je valja iskoristiti. :)
  Veliki pozdrav :)

  • Reply
   Jovana
   October 18, 2015 at 11:24 AM

   Obavezno javi utiske! Lep dan <3

 • Reply
  Olivera Babić
  October 19, 2015 at 4:34 PM

  Zadnjih godinu dve smo nerazdvojne, Estar pri kraju, a ova čeka svoj red u frižideru!

 • Leave a Reply