Beauty

NIKEL WEEKEND: RUŽA U SLUŽBI LEPOTE

Processed with VSCOcam

 

Malo po malo i sve više se zaljubljujem u prirodnu kozmetiku. Zahvaljujući Purity Box-u sam i ovog meseca otkrila dva nova prirodna proizvoda. U pitanju su ponosni članovi NIKEL palete. Ovaj hrvatski brend ne prestaje da očarava načinom na koji prezentuje prirodu u svojim proizvodima i to sve u cilju da budemo negovane i lepe. Ceo ovaj vikend posvećujem NIKEL kozmetici.

Drage moje dame, danas ću vam pisati o Ružinoj kupki za lice i telo kao i o ružinom maslacu za telo. 

Processed with VSCOcam

Ružina kupka za lice i telo

U elegantnoj kutiji i još elegantnijem pakovanju stiže ružina kupka za lice i telo koju potpisuje brend NIKEL. Na prvi susret očaraće vas miris ruže koji je beskrajno čist i potpuno prirodan. Kupka je pogodna za sve koji imaju normalnu i osetljivu kožu. Napravljena je od ruže, divlje ruže i badema.

Možete sa njom oprati i kosu ali ja to do sada nisam probala i očistiti lice od šminke što sam probala i veoma sam zadovoljna efektom. Ne isušuje kožu lica, lepo je čisti i ostavlja divan blag miris satima.

Ružin maslac za telo

Verovatno ste na mom blogu čitali post o Nikelovom maslacu sa kokosom i šargarepom, sada je u centru pažnje jedan drugi sa ružom. Bez parabena, parafina i mineralnih ulja ovaj maslac se topi pod pristima, koža ga jako lepo upija i dobija prirodan sjaj. Maslac za telo je definitivno moj izbor kada je reč o negovanju kože nakon tuširanja. Ulje divlje ruže, badema, suncokreta, jojobe, avokada i kakao maslac i vitamin E štite vašu kožu.

Sutra vas čeka jedna magična priča o ulju za nokte.

Uživajte u vikendu!

J.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply