Beauty

NICE TO MEET YOU NiKEL!

IMG_20150404_124746

Moj prvi susret sa Purity Box-om se desio kada smo organizovali sjajan nagradni konkurs u kojem ste pokazali kreativnu stranu sebe. Još jednom čestitam vam svima koji ste osvojili fantastičnu nagradu. Čim testirate serum budite slobodni da mi pošaljete svoje utiske.

Došao je red da i ja isprobam jedan od fantastičnih brendova iz ovog koncepta. U pitanju je prirodna kozmetika NiKEL koja inspiraciju za svoje proizvode pronalazi u prirodi a definiše je kroz nauku.

Prvi od dva proizvoda koja sam probala je Tonik Alpska ruža za negu lica i područja oko očiju. Gotovo sam sigurna da će vas prvo omamiti miris ruže koja ni najmanje ne podseća na onaj sintetički miris koji pronalazite u običnim preparatima za negu sa ružom. Ruža zaista miriše drugačije! Tonik ne sadrži alkohol i koristim ga pre nanošenja kreme na lice. Koža zadržava vlažnost i ima osvežen izgled, tonik je pogodan za sve tipove kože.

Drugi sjajan proizvod koji sam probala je hidratantna kreama sa pomorandžom i aromatičnom lekovitom biljkom – smilje. Ova krema je luksuzna u svakom pogledu. Od pakovanja do formulacije. Mogu vam reći da već nakon prvog nanošenja umor oko očiju je bio otklonjen. Sledeći korak je da ovu kremu probam kao podlogu za šminku.

Za sada utisci o Nikel kozmetici su sjajni. Koristim je i u narednom periodu i onda rezimiramo!

Pišite mi svoje utiske o prirodnim preparatima.

J.

IMG_20150404_130707

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply