Beauty

NATURA SIBERICA LIGHT DAY CREAM

IMG_20151018_134228

Sometimes people are beautiful.
Not in looks.
Not in what they say.
Just in what they are.

- Markus Zusak, I am the Messenger

Sa hladnijim vremenom moja koža zahteva pojačanu hidrataciju. Kreme za lice koristim u većoj meri nego leti i moram da vam priznam da taj vid nege ne može da zameni nijedan tretman za lice. Podrazumeva se da je krema viskog kvaliteta i bogata hidratantnim sastojcima. Kao i svake, i ove sezone uživam da testiram određene kozmetičke novitete. Natura Siberica, brend sa kojim sam vas i upoznala, u svojoj paleti divnih proizvoda organskog porekla sadrži i Light dnevnu kremu koja je napravljena na bazi lavandine vodice.

Ova krema u svom magičnom pakovanju predstvlja deo moje svakodnevne nege i preporučujem je svima. Namenjena je pre svega osobama sa suvom i osetljivom kožom, ali je mogu koristiti i one sa normalnom.

Nanosim je na već očišćeno lice. Izuzetno je lagane teksture i prozračna je. Ostavlja na licu zdrav obris i štiti ga od spoljašnjih štetnih faktora. Koža je lepo upija, a zahvaljujući ekološki proizvedenom ši buterom i jojobi koža lica dobija sasvim dovoljnu i postojanu vlažnost. U sebi osim lavandine vodice koja umiruje kožu sadrži i ulje kajsije koje odlično omekšava, ispravlja i snabdeva kožu vitaminima i ujednačava ten. Prah od pirinča je vredan pominjanja jer koži daje mekan, mat izgled a istovremeno uspostavlja ravnotežu lipida u koži.

Krema ne sadrži silikone, mineralna ulja, parabene. 

Nanosim je pre pudera jer predstavlja i odličnu bazu za šminku!

Njena cena iznosi 2,575  RSD. 

Ova kozmetika ne sadrži parabene, parfeme i boje. Potpuno prirodna jednostavno se mora naći na vašoj sledećoj šoping listi.

Možete je naći u DM drogerijama, a moja preporuka je da ih posetite u Kajmakčalanskoj 15 gde možete i da ostvarite 10% popusta prilikom svake kupovine. Uvek biram da posetim i kupujem u originalnim prodavnicama određenog brenda nego u drogerijama.

Posetite ih na Facebooku i obavezno zapratite na Instagramu!

Koju dnevnu kremu vi koristite ovih dana?

J.

p.s. Uživajte u novoj Adele!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply