Beauty

MULTIACTIV: REGENERATIVE FACIAL OIL

multiactiv

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

 Coco Chanel

Ponovo vam pišem o svojim omiljenim proizvodima - uljima za negu kože. Verujem da na najprirodniji način neguju našu kožu. Multiactiv može biti ponosan na svoje regenerativno ulje za negu lica. Ono predstavlja idealnu kombinaciju šest različitih i pažljivo odabranih ulja koja su potrebna lepoj i zdravoj koži. Imaju moć da brzo prodiru u kožu i regenerišu je. Neostavljaju je previše masnom. Koža je nekon korišćenja nežna i hidrirana, i ima prirodan sjaj. Između hidratantne kreme i ulja za negu lica uvek pre biram ulje.

Savršena kombinacija koja čini ovaj proizvod je ona koja u sebi ima: maslinovo ulje, kokosovo ulje, jojoba ulje, ulje semena grožđa, ulje avokada i sojino ulje. Ova šestorka predstavlja idealan spoj za negu kože lica. Proizvod je napravljen bez parabena i obogaćen je vitaminom E.

Ako ste se ikada pitali zašto su ova ulja tako posebna evo odgovora…  Maslinovo ulje dubinski hrani kožu, kokosovo omekšava kožu lica, jojoba ulje reguliše lučenje sebuma, ulje semena grožđa je bogato vitaminima, soja je poznata  po svom antioksidativnom dejstvu, a avokado ulje povećava količinu kologena.

Moja je topla preporuka za sve vas kojima je koža dehidrirana.

Da li koristite neke Multiactiv proizvode?

J.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply