Beauty

MOMENT LIKE THIS: GO EXTREME!

IMG_20141111_103049

Filmska lista želja i pogled nikad laganiji i ekstremniji.

Na sniženju u Liliju ulovila sam ovu novu Maybelline maskaru, kostala me je nekih 500 RSD. Kao i sve njihove maskare i ova je odlična. U sebi sadrži kolagen, ima veoma zgodnu četkicu, dobro izvija trepavice i ostavlja neki lepršav i lagan osećaj. Ukoliko ste ljubitelj Maybelline maskara svideće vam se i ova!

Ipak, prilikom stavljanja ove maskare dešava mi se da se malo umrljam zato uvek pre nanošenja iscrtam ajlajner liniju i moja nespretnost se ne vidi. Jako je postojana i intenzivna. Sve što je potrebno.

E sad, ovo neće biti samo još jedan beauty post. Naime, pročitala sam intervju sa sjajnim Benedict Cumberbatchom u decembraskom Elle magazinu (UK) i to me je navelo da sa vama podelim njegov novi trejler za film “The Imitation Game”. Reč je o drami koja prati život slavnog britanskog matematičara Alana Tjuringa. Drama “The Imitation Game” o slavnom britanskom razbijaču kodova Alanu Tjuringu, koji je uspeo da dešifruje Enigmu, mašinu za šifrovanje poruka. Drugi svetski rat, istinita priča, dovoljno da ovaj film stavim na svoju listu onih koje moram pogledati!

Jovana

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply