Beauty

SUNDAY SMELLS LIKE MIRACLE

IMG_20150425_105227

Ove nedelje ću vam pisati o tri Garnier preparata iz linije Miracle Skin. Prvi u nizu je krema koja je namenjena borbi kože protiv starenja i ima moć da preoblikuje kožu. Reč je o Miracle Skin Cream anti age skin transformer. Na prvi pogled primetila sam da ova krema deluje trenutno, njena tekstura se prilagođava tenu i koža je ujednačena i blistava. Mislim da sam upravo sa ovom kremom otkrila zamenu za BB kreme. Krema u sebi sadrži koncentrisane sastojke koji sprečavaju starenje kože.

Kako se koristi: Dovoljno je da malu količinu kreme ujutru nanesete na lice i ten će biti ujednačen. Zabrovite na puder posebno tokom sunčanih dana!

Veliki plus je taj što je koža hidrirana tokom celog dana!

Kreme za predeo oko očiju su mi vremenom postale neizostavni deo beauty rutine. Miracle Eye Cream je sjajna u prekrivanju tamnih kolutova oko očiju. Njena formulacija se takođe prilagođava tenu kože.

Veoma sam zadovoljna kako deluju ove dve kreme u paru. Lice mi je dobilo ujednačenu boju, nema sjaja, a koža zadržava prirodan izgled.

Videćete da sam na fotografijama dole nanela veću količinu kreme da bih vam pokazala kako deluje kada se utrlja. Zbog toga je boja tako jaka.

Za noćnu negu tu je Miracle Sleeping Cream. U plavoj kutijici dolazi za sve one koji ne preskaču noćnu negu kože. Ako vam je koža umorna obavezno je probajte. Deluje preko noći i lice je ujutru spremno za nanošenje kremica i šminke.

Da li ste vi otkrili ovu kolekciju?

p.s. Ne zaboravite na GIVEAWAY!

IMG_20150425_105618 IMG_20150425_105646

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply