Beauty

MAKE UP & LOVE: PENCILS

20140318_100141

Olovkice, olovkice, kada biste samo znali koliko ih volim! Danas sa vama delim svoja beauty zapažanja o devet olovkica koje moj svet ulepšavanja i šminke čine tako lakim i sasvim posebnim.

Pored prirodnog tena i moderne nijanse na usnama obožavam i olovke za oči. Od krejona, preko onih za obrve do ajlajnera, zaista teško im mogu odoleti. Do sada sam najazovoljnija bila proizvodima ova tri brenda: Avon, Rimmel, Maybelline i Urban Decay.

AVON kompanija zaista brine o onim najsitnijim željama dama, zato je i osmislila fantastičnu olovku za obrve sa četkicom. Nijansa dark brown je odlična za mene i do sada predstavlja deo svakodnevnog ulepšavanja. Drugi sjajan proizvod iz AVONA je kohl eye liner sa gumicom. Nijansa true black je sasvim postojana. Krejon u plavoj boji je nešto što sam dugo želela da probam. Color trend kolekcija je u sebi sakrila baš onu koju sam i poželela. Nijansa midnight blue je moj favorit.

20140318_093630

 

RIMMEL, oh taj RIMMEL… Olovka za oči iz kolekcije exaggerate je vodotporna i veoma praktična za bilo koji trenutak ulepšavanja. Olovka koja se triši a ne zarezuje, idealne debljine, nalazi se u mojoj torbici svakog dana. Nijansa 261 Noir je intenzivna i postojana. Ovo je jedan od proizvoda koji ćete iskoristiti do poslednje mrvice.

20140318_094042

URBAN DECAY u nijansi Rockstar između braon i ljubičaste je moj izbor za dnevni look. Savršena za one dane kada želim da mi oči budu istaknute. Kratko i jasno. Olovka sa kojim ste uvek na dobitku.

20140318_094149

MAYBELLINE olovke su doživele pravi super update! O tome ste verovatno i čitale po blogovima dragih koleginica. Ipak ovo su moja zapažanja… Master Precise liquid eyeliner – molim vas za aplauz! Ukoliko volite ajlajner ovaj morate probati. Veoma se lako nanosi a uz isti sam iscrtavanje mačkastog pogleda dovela do savršenstva. debljina olovke je 0,4 mm. Nijansa sasvim očekivano Noir Black. za kraj tri master favorita. Iz kolekcije master drama dolaze khol lineri koji traju i do 16 sati. Nijanse koje sam do sada nosila su: dark brown, ultra black i onaj u modernoj i sjajnoj zelenoj nijansi. Ove olovke su kremaste i ostavljaju dramatičan utisak.

20140318_093950

Svaki od ovih proivoda u sebi ima nešto posebno, da li će se i vama svideti zavisi od onoga što tražite. Ukoliko se odlučite za neku od ovih olovkiva javite mi. Želim vam divan dan!

Jovana Katic

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply