Beauty

LOVE, LOVE DOVE: PURE CARE DRY OIL

Processed with VSCO with a6 preset

Be happy. Be bright. Be you. 

Danas ću vam pisati o kolekciji PURE CARE DRY OIL iza koje stoji brend DOVE. Moj prvi susret sa DOVE šamponima je bio pre par godina. Od tada znam da kada poželim da svojoj kosi pružim intenzivniju negu treba da posegnem za DOVE šamponima i ostalim preparatima za negu kose iz njegove palete.

DOVE je nedavno predstavio novu i unapređenu kolekciju proizvoda za negu kose. Imala sam tu čast i priliku da je isprobam na jednom sjajnom feniranju, a i da na svoju beauty policu uvrstim nove DOVE proizvode o kojima vam i danas pišem.

Kolekcija PURE CARE DRY OIL sadrži šampon, balzam i ulje za kosu. Reč je o kolekciji koja je obogaćena uljem makadamije što je čini pogodnom za negu suve i beživotne kose. Nakon korišćenja ovih proizvoda imaćete utisak da vam je kosa svilenkastija i nežnija. Balzam iz ove kolekcije će učiniti da vam kosa nakon ispiranja bude intenzivno hidrirana i smirena. Moj omiljeni proizvod iz ove kolekcije je suvo ulje za kosu koje je pogodno za sve tipove kose. Nanosim ga na suve dlanove gde ga zagrejem i potom nanesem na vlažnu ali i na prosušenu kosu. Obožavam miris ovog ulja!

U odnosu na preparate drugih brendova koji su napravljeni na bazi ulja imam utisak da mi sa DOVE-om kosa ostaje najduže čista. Ta činjenica ga izdvaja od drugih njemu srodnih preparata i zbog toga u odnosu na druge ima prednost. Bar kada je o šamponima reč.

Da li ste probali DOVE šampone?

J.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milica Obradović
    November 15, 2015 at 11:44 AM

    Videla sam ih već na policama I jedva čekam da probam. Dove obožavam. A baš si me obradovala Sa tim,da iako imaju ulja, kosa ostaje duže čista u odnosu na druge šampone.

  • Leave a Reply