Beauty

L’OREAL: COLOR RICHE LE LIP LINER COUTURE

IMG_20150606_174907

Svaka žena treba da zna da za savršen izgled karmina na usnama možemo jedino da zahvalimo olovkama za usne. Koliko god bile vešte u nanošenju karmina, olovka za usne predstavlja bitan deo savršene make up rutine i u mnogome čini da karmin na našim usnama izgleda besprekorno.

Pravilo vam je svima poznato, a to je da olovku nanosite pre karmina i uokvirujete usne istom, a potom stavljate omiljeni karmin. Ono što čini mi se mnogima predstavlja pravi izazov jeste adekvatan odabir nijanse olovke koja se slaže sa nijansom karmina. Ne tako mali broj puta primetim na devojkama da koriste pogrešnu nijansu olovke za usne, i ma koliko im make up izgledao dobro, taj loš potez na usnama može ceo utisak da pokvari.

loreal lipstick pen backstage muse jovana katic (2)

Uz savršene nijanse Color Riche ruževa za usne o kojima sam vam pisala stižu i dve olovke za usne - COLOR RICHE LE LIP LINER COUTURE. 

Nijanse su nežne teksture i ono što je pohvalno za L’Oreal je to da su kreirali takve nijanse da jednu olovku možete koristiti za više nijansi karmina. Tekstura ovih olovaka je kremasta, ne razliva se i zaista precizno možete definisati usne. Postojanost je odlična – traju satima na usnama i ne blede.

Ove olovke su dostupne u 8 nijansi: 256-Blush Fever; 285-Pink Fever; 302-Bois de Ros; 377-Perfect Red; 461-Scarlet Rou; 630-Beige a Nu

loreal lipstick pen backstage muse jovana katic (1)

Imala sam priliku da testiram dve nijanse:

302-Bois de Ros; nežna za nude karmine.

377-Perfect Red; savršeno crvena.

Pogledajte i kako izgledaju na koži.

Rok trajanja im je tri godine. Mogu se pronaći u svim drogerijama i parfimerijama koje u svom asortimanu imaju L’Oreal šminku.

Da li i vi redovno koristite olovke prilikom nanošenja karmina?

J.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply