Beauty

LIERAC: MAGNIFICENCE DAY & NIGHT MELT-IN CREAM GEL

Processed with VSCO

I’m more than just a pretty face.

Ako neki brend živi zbog žena onda je to svakako Lierac. Moj prvi susret sa ovim prestižnim francuskim brendom je bio pre nekoliko godina kada sam se ušunjala na maminu beauty policu, od tad pa do sad, zadržala sam stav da ću se testiranju ovog brenda posvetiti kako dolikuje. Taj trenutak je upravo sada. Nastala još davne 1975. godine Liearc labaratorija je tu da pomogne ženama i ublaži znakove starenja na njihovom licu. Paleta ovog brenda je zaista šarolika i pored anit-age nege, specifične tu je i ona za negu tela.

Zvezda ovog beauty posta je Lierac gel krema za lice koja je namenjena za kožu na kojoj se tek pojavljuju znaci starenja. Njeno ime je MAGNIFICENCE! Iako nisam sasvim sigurma da li mi je potrebna svakodnevna anti-age nega nisam odolela a da ne probam ovu luksuznu kremu. Moji utisci su da se veoma lako nanosi i koža je fino upija. Lice mi je glatko i ima blistav sjaj.

Ova krema dubinski hrani kožu i može se koristiti kako tokom dana tako i uveče. Sjajno je to što predstavlja i odličnu bazu za šminku. Postepeno učvršćuje kožu i obnavlja njen prirodni sjaj.

Pored ove kreme ova linija sadrži i crveni serum, crvenu kremu, kremu protiv bora oko očiju. Proizvodi su namenjeni za normalnu i mešovitu kožu.

Da li ste do sada probali neki Lierac proizvod?

Zapratite Lierac na Instagramu i lajkujte njhovu stranicu na Facebooku kako biste bili u toku sa svim novitetima! 

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply