Beauty

Kérastase FONDANT DENSITÉ

kerastase bacstage muse jovana katic blog

Love with care and I’m in love…

Kosa mi je u poslednje vreme malo više opadala i falilo joj je živosti. Kako je veoma često vežem u konjski rep, moram da je tretiram intenzivnim preparatima i da u tome bude istrajna. Takav pistup u nezi mi je veoma važan jer drugačije ne bih uspela da je održavam zdravom i vitalnom. Odlučila sam da je došlo vreme za neke promene. Ne samo što sam je skratila nekih 10cm već sam odlučila da svoju kosu počastim jednim bogatim i intenzivnim tretmanom. Nakon drugog šamponiranja i ispiranja dolazi najvažniji deo kada je reč o nezi kože. Do sada sam nakon šampona nanosila samo uljane kapi, tu i tamo neki balzam, ali ovih dana imam priliku da isprobam jedan fantastičan proizvod koji nosi ime FONDANT DENSITÉ i potpisuje ga revolucionarni brend Kérastase. 

Kao ponosan član kolekcije DENSIFIQUE koja je namenjena svima onima koji imaju slabu kosu koja opada našla se i na mojoj beauty polici. Interesantno kod ovog preparata je što vam u potpunosti pruža duboku hidrataciju i tretman takav da ćete imati utisak kao da ste izašli iz salona. Sa druge strane mogućnost da i kod kuće svojoj kosi možemo pružiti kraljevsku negu čini ga posebno privlačnim. Budimo iskrene bar nekoliko puta godišnje naša kosa zahteva intenzivnije pristupe u negovanju, a tada je dobro da imamo saveznike poput brenda Kérastase.

Dakle, ukoliko vam je kosa tanka i nedostaje joj vitalnosti da biste mogli lakše da je oblikujete onda je ovaj proizvod kao stvoren za vas. Dovoljno je da nakon šamponiranja nanesete malo ovog preparata na celu kosu i sačekate par minuta, ispertee dobro i volia! Kosa savršeno negovana i spremna za oblikovanje.

Kakva su vaša iskustva sa ovim brendom?

Jovana

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jelena
    March 7, 2016 at 8:27 PM

    Draga Jovana, gde mogu da se nabave KERASTASE proizvodi. Ja sam ih tražila, ali teško se nalaze. Hvala :)

  • Leave a Reply