Beauty

KEIMS MOMENTS: HAND, BODY & LIP CARE

purity box keims backstage muse jovana katic (3)

Zahvaljujući divnom Purity Box-u, imala sam tu čast da na svoju beauty policu ovog meseca uvrstim i tri za mene potpuno fascinantna proizvoda koja potpisuje španska prirodna kozmetika Keims. Danas ću sa vama podeliti i svoje prve utiske o ovim proizvodima.

Moje mišljenje o prirodnoj kozmetici postaje sve potpunije. Navikavam se na neobične mirise i način na koji ova kozmetika deluje.

Upoznaću vas sa:

Pure Revival Balzam za usne

Ovaj balzam za usne dolazi u fino zapakovanoj kutijici i sadrži 10ml. Obogaćen je ginkgo bilboom i na taj način čini usne zategnutijim. Zahvaljujući SPF 15 šiti usne od sunca i pruža UVB i UVA zaštitu. Napravljen je od crvenog čaja i mimoze, izgled podseća na med ali mu tekstura nije toliko lepljiva. Usne su mekanije i nežnije.

purity box keims backstage muse jovana katic (2)

Pure revival Antiage krema za ruke

Ova krema je omiljena mnogima koje poznajem. Ne samo da je uvršćena među top proizvode blogerkama širom sveta već je i mojim ukućanima postala draga. Radi se o formulaciji koja izuzetno neguje kožu na rukama. Ostavlja blag i čist miris. Pronaćićete je u pakovanju od 50ml. Ova krema će sjajno odgovarati onima čija je koža ruku suva i dehidrirana. Pogodna je za sve tipove kože.

Pure revival Regenerišući piling za telo

Piling za telo koji regeneriše? O da! Reč je o onom napravljenom od crnog čaja koji je poznat kao antioksidant, vitamina C i mimoze. Ova formulacija sadrži i ćilibar u sebi zahvaljujući čemu je koža izuzetno glatka nakon korišćenja. Seme šipka je tu da kožu učini elastičnijom. Nakon korišćenja budite sigurne da ste sa površine kože skinule mrtve ćelije. Preporučujem da ga koristite dva puta nedeljno. Miris je za moj ukus malo jači, ali se ne zadržava na koži.

purity box keims backstage muse jovana katic (1)

Preporučite mi i sada svoje omiljene prirodne preparate, tu sam za vas.

J.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply