Beauty

EUCERIN HYALURON FILLER CC KREMA

IMG_20151018_100553

Nature gives you the face you have at twenty; it is up to you to merit the face you have at fifty.

Coco Chanel

Neki susreti u životu se dogode spontano čak i onda kada su dogovoreni. Nekada je potrebno da određenim stvarima date više od dve ili tri šanse kako biste dosegli zadovoljstvo. Nikada nisam bila poklonik CC krema, ali me je novitet iz Eucerina osvojio.

Na nedavno održanoj promociji Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme imala sam priliku da iz prve ruke saznam sve što je važno, a tiče se noviteta na koji svi u Eucerinu ponosni. Čuveni nemački kozmetički brend je i ovoga puta otišao korak dalje i baš kao što se očekuje kreirao proizvod kome se može verovati. CC krema omogućava korekciju tena, kao i svaka, ali Eucerinova deluje i protiv bora. Ovim proizvodom spojene su dve veoma važne stvari kada je reč o nezi kože. Kako ni moje lice bez šminke ne deluje sasvim ujednačeno i kako mi je koža prilično dehidrirana ova krema se pojavila kao sjajno rešenje za kojem bih mogla da posegnem.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema se pojavljuje u dve nijanse. Mojoj koži odgovara ona svetlija. Idealno se stapa sa kožom, brzo upija, ne ostavlja tragove. Ten je svež, blistav i ujednačen. Već nedelju dana ovu kremu koristim umesto tečnog pudera i veoma sam zadovoljna. Kada prilika to zahteva ten fiksiram puderom u kamenu jer je CC krema prilično lagana i blaga.

Nanosim je na očišćenu kožu svakog jutra. Tokom čitavog dana koža lica ima prirodan sjaj i deluje osveženo.

Moja topla preporuka za sve vas.

J.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply