Beauty

EAU DE MOUSSE MICELLAIRE BY NUXE

jovana katic nuxe blog backstage muse

“It is the time you have wasted for your rose that makes your rose so important.” 
 Antoine de Saint-ExupéryThe Little Prince

Ono što je sigurno to je da se nekako uvek posebno obradujem novim proizvodima za čišćenje lica. Još kada dolaze u ovako slatkom i nežnom pakovanju ona je sreća još veća. NUXE me je ovih dana obradovao ružičastim pakovanjem micelarne pene za čišćenje lica. Kao veliki ljubitelj micelarnih vodica za lice, jedva sam dočekala da isprobam ovaj francuski proizvod. Ovaj proizvod se preporučuje za sve one koje imaju mešovitu kožu što mi je u startu odgovaralo. Masnija T zona je konačno dobila svoj oslonac kada je reč o čišćenju lica.

Eau de mousse micellaire by NUXE veoma nežno i blago čisti kožu lica. Miriše na ružu i predstavlja pravo osveženje za kožu. Prethodnih meseci sam kožu izložila korišćenju jakih proizvoda te od sada veoma pažljivo biram koje ću probati makar jednom.

Ova formula sadrži: Rosa damascena, alantoin i biljni glicerin koji smiruju i omekšavaju kožu. Ultra-nežni miceli kokosa uklanjaju sve nečistoće i šminku.  Ipak, kada je reč o skidanju šminke oko očiju  tu moram da posegnem i za micelarnom vodom jer mi je nedovoljno da lice umijem samo penom ili gelom.

Da li ste do sada probale NUXE proizvode?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Fifty And Polished
  March 4, 2016 at 4:21 PM

  Godinu dana unazad svi blogeri bruje o Nyx-u. U Makedoniji ga nema, a kada sam ih pitala planiraju li sirenje, odgovorili su da ne, bar ne u dogledno vreme. Veoma me interesuje ovaj brend (blogeri su krivi :) , tako da kada nece breg Muhamedu-Muhamed ce bregu. Uskoro cu nadam se doci u BG, pa cu siurno uzeti nesto. Micelarna pena je jedna od stvari koje me interesuju, jer do sada nisam imala prilike da koristim nijednu

 • Reply
  Tamara
  March 6, 2016 at 4:26 PM

  Nisam probala mada bih bas volela jer deluje savrseno :) I ne samo ovaj proizvod, vec svi njihovi :)

  • Reply
   Jovana
   March 8, 2016 at 5:08 PM

   Obavezno probaj, bices zadovoljna! :)

  Leave a Reply