Lifestyle

COFFEE PLACE IN BELGRADE: UŽITAK

uzitak-beograd-4-768x1024

Coffee is the best thing to douse the sunrise with.

Terri Guillemets

Subota, Beograd i ukus neodoljivog lattea kao povod za današnji post. Užurbana i uspešna radna nedelja je iza mene, ovog vikenda se punim energijom pružajući sebi male hedonističke trenutke. Ispijanje sveže pripremljene kafe je svakako jedan od tih.

Hilandarska ulica ušuškana uz sam centar grada krije u sebi jedan kutak koji će očarati sve ljubitelje kvalitetne kafe. Na broju 4 nalazi se Užitak Coffee Place koji će vam za oko zapasti kako ušuškanom baštom tako i sjajno uređenim enterijerom. Zakoračićete u oazu tamnih zrna i biće vam zaista teško da se zadržite samo jednoj šoljici.

Divno osoblje preporučiće vam neka najfinija zrna, i lepo će vas ugostiti. U Užitku će vas razmaziti kolačićima Anđeli, gricakalicama Basket, pivom Kabinet i sladoledom Moritz Eis (čekirajte moj intrevju sa gospodinom Moricom).

Latte je stigao u velikoj staklenoj čaši, ukus kafe je bio pun i nežan, tako da nije bilo potrebe za smeđim šećerom. Po prvi put u životu za mene je bilo pravo iskustvo ispijanje nezaslađene kafe.

Fotografisala sam za vas deo enterijera, a na kraju vas čeka i jedna lepotica iz Hilandarske.

Sledeći put kada ste u centru grada i pije vam se dobra kafa skoknite do Užitka jer uživanje je zagrantovano! Dozvolite sebi da probate kafu čiji ćete ukus pamtiti.

KLIK na Užitak na Facebooku, Užitak na Instagramu.

Užitak je definitvno u trci za mojih TOP 5 omiljenih coffee ćoškova u Beogradu.

Do sutra…

J.

Processed with VSCOcam

Processed with VSCOcam

IMG_20150905_192818

Processed with VSCOcam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply