Beauty

CAUDALIE RESVERATROL LIFT EYE LIFTING BALM

Processed with VSCO

“I swear to you, there are divine things more beautiful than words can tell”

Walt Whitman

Francuski šarm je još jednom zakucao na vrata bloga. Ovoga puta priča počinje negde u Bordou početkom devedesetih godina. Uz puno ljubavi, rada i posvećenosti Matilda i njen suprug kreirali su brend koji obožavaju žene širom sveta. Brend za koji se na svaka tri minuta odluči jedna žena na svetu. Kako se to mi ranije nismo sreli?

Moj prvi susret sa brendom Caudalie dogodio se nedavno. I baš kako to obično biva kada imate priliku da se susretnete sa proizvodima u koje je uloženo mnogo ljubavi ne možete a da se ne zaljubite. Proizvod koji sam imala priliku da testiram nosi ime Resveratrol Lift Eye Lifting Balm.  U pitanju je nežni balzam koji je namenjen nezi područja oko očiju i usana sa formulacijom koja pre svega smanjuje nadutost oko očiju, vidljivost tamnih krugova i učvršćuje kožu. Bez mirisa, svilenkaste teksture predstavlja prvi korak u mojoj svakodnevnoj nezi kože lica.

Balzam ne sadrži parabene i sulfate i sadrži 92,7 % prirodnog porekla. Ukoliko vam je koža osetljiva slobodno ga možete koristiti.

Nanosim ga svakodnevno, pre tečne podloge u vidu u pudera ili hidratantne kreme. Za sada sam na 5 danu od korišćenja i veoma sam zadovoljna, bez obzira što mi je koža lica još mlada i na prvi pogled ne vapi za proizvodima za učvršćavanje lica. Promene, sasvim sigirno primećujem samo ja, jer najbolje poznajem svoje lice. Važno mi je da svaki potez u nezi bude pažljivo odabran i osmišljen. Uz ovakve prizvode postalo je neopterećujuće i veoma lako. Pre godinu dana dobila sam savet od stručnjaka da ću već krajem dvadesetih morati da se opredelim za neke od proizvoda koji učvršćuju kožu. S toga sam se odvažila na ovaj korak. Caudalie se pokazuje kao dobar izbor.

Prepoznaćete ovaj proizvod u nežnom rozikastom pakovanju od 15ml. Dovoljno za početak prefinjene nege.

Radujem se otkrivanju novih proizvoda ovog brenda.

Da li i vi koristite okoločne kreme ili pak imate iskustva sa ovim prefinjenim brendom?

Do neke nove lepršave priče…

Jovana

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply