Beauty

BOURJOIS HEALTHY BALANCE PUDER U KAMENU I HEALTHY MIX KOREKTOR

Processed with VSCO

Beauty begins the moment you decide to be yourself.

Coco Chanel

Dosta sam novih proizvoda probala u poslednje vreme, bar kada je reč o puderima i korektorima, i nekako uvek dolazim do istog zaključka. Zaista nisam pobornik stava da neki puder samo zato što je izuzetno skup treba da se koristi. Kod pudera, posebno tečnog, ne mogu da pravim kompromise. Mojoj koži najviše prija Bourjois formulacija Healthy Mix. Osim tečnog pudera u nijansi 53, o kojoj sam već pisala, tu su i korektor u nijansi 51 i puder u kamenu u istoj nijansi kao i tečni puder. Nakon stavljanja ovog pudera lice mi deluje sveže i odmorno, tečni puder koža lepo upija i deluje prirodno, a to je ono što mi je najvažnije.

A sada nekoliko reći o današnjim zvezdama: Healthy Balance puder u kamenu i Healthy Mix korektor. Kompaktni puder na bazi voćnih ekstrakta nanosim posle tečnog pudera. Nežno se nanosi pre svega zahvaljujući svilenkastoj teksturi i zadržava se na licu tokom 8 sati. Fino matira, divno miriše i ne isušuje kožu što mi je posebno važno.

Savršeno će odgovarati svima koji imaju kombinovanu i normalnu kožu. Ipak, dostupan je samo u nekoliko nijansi te se nadam da ćete pronaći idealnu za sebe.

Sa druge strane tu je i korektor za sve one tamnije tačkice na licu, podočnjake i sl. Nijansa 51 se pokazala kao idealna za mene. Sasvim se lepo razmazuje i osvetljava tamnije delove kože. Predstavlja odličnu bazu koju nanosim pre tečnog pudera. Ova voćna terapija otklanja znakove umora i u sebi ne sadrži ulja.

Oba proizvoda sam kupila u Jasminu na sniženju koje još uvek traje!

Da li ste možda vi probali ove proizvode?

J.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Irena
  October 31, 2015 at 10:31 AM

  Ovaj puder u kamenu vec dugo merkam i nikako da ga kupim :D super je to sto traje na licu i ne isusuje kozu, sto mnogi rade :/

 • Reply
  Tamara
  October 31, 2015 at 1:30 PM

  Citam bas puno pozitivnih kritika na racun ovog brenda, posebno kada su u pitanju korektori i puderi :) Nisam probala ali ima u planu jer deluju obecavajuce :)

  • Reply
   Jovana
   October 31, 2015 at 2:06 PM

   Moja je topla preporuka :)

  Leave a Reply