Beauty

Bonjour Chloé Love Story!

Processed with VSCO

Always take a bit of Paris with you… 

Kada bi Pariz mogao da se zapakuje u staklenu bočicu sa svim svojim šarmom i jedinstvenošću verujem da bi imao konture i note neodoljivog parfema koji nosi ime - Chloé Love Story! Sa svojom sofisticiranom kombinacijom nerolija, narandžinog cveta i kedra predstavlja pravi prolećni i letnji miris. Ovaj parfem zaslužuje sve osim klasične recenzije. Od mene svakako niste ni navikli na obično. Moja priča o Chloé Love Story počinje nekako ovako…

Između novog treptaja sveće i plesnog pokreta providne i puderaste zavese rapsodija mirisa ispunila je svaku poru prostorije. Ovu čaroliju načinio je samo jedan pritisak staklene bočice parfema koja je svojim izgledom zavređivala divljenje i strahopoštovanje u isto vreme. Večernji vetar poigravao se sa česticama izgubljenim u vazduhu, i kako bi koju udahnuo urezao bi je zauvek u njenom sećanju.

Luksuznu bočicu parfema je skonila na počasno mesto na noćnom stočiću. Uskočivši u omiljene cipele bila je korak bliže susretu koji je mnogo obećavao.

Citrusne note opčinile su njena čula ali je dalje bila svesna svog šarmantnog kašnjenja. Zar najbolje stvari u životu ne vredi čekati? Okretanje ključa u bravi i scenario kakav priželjkujete u najlepšim filmovima.

Prekinuvši je u pripremama za svelucavu noćnu šetnju, i zatekavši je pomalo nespremnu ugledao je nesavršenu verziju nje, ali u isto vreme i onu najiskreniju.

Pomalo zbunjena prepustila se trenutku i obučena u svilenu haljinu sa samo par kapi parfema i nespretno podignutom kosom našla se u njegovom zagrljaju.

Istrčavši na ulicu, zveket cipela je nagoveštavao posebnu noć koja je mirisala na ljubav.

Obične priče se završavaju susretom i srećnim trenutkom, a one posebne takvim tek počinju.

Ona. On. Love Story. Neka traje.

Ova priča protkana je čistom maštom koju su uzburkale mirisne note Chloé Love Story.

Do neke sledeće mirišljave priče…

Jovana

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply