Beauty

BEAUTY TIME: NIKEL ROYAL BODY MLEKO ZA TELO

IMG_20150418_102945

Upoznala sam vas sa Purity Boxom, ali i sa Nikel prirodnom kozmetikom. Ovog puta vam predstavljam Nikelovo Royal body mleko za telo sa matičnim mlečom.

Royal body mleko sa matičnim mlečom koje potpisuje prirodna kozmetika Nikel je zajedno sa Pure Revival Antiage kremom za ruke brenda Keims nominovano za najbolje beauty proizvode po izboru časopisa “Grazia”. 

Imala sam priliku da probam ovo nesvakidašnje mleko za telo. Mleko je izuzetno svilenkaste i baršunaste teksture. U sebi sadrži matični mleč, karite maslac, slatku narandžu i mandarinu. Koža je meka i blistava nakon prvog korišćenja. Koža voli ovo mleko za telo. Brzo i lepo ga upija, što mi se posebno dopada. Nisam neki ljubitelj masnih i teških krema za telo.

Ovo mleko za telo se nalazi u ništa manje luksuznoj bočici i možete ga poručiti na sajtu Purity Boxa. Klik ovde. Preporučuje se za sve one kojima je koža suva.

Iako je moja koža normalna, izuzetno mi prija, nanosim ga na čistu kožu, nakon tuširanja svako jutro i veče. Miris mi takođe izuzetno prija. Polako se navikavam na mirise koje sa sobom nosi prirodna kozmetika i primećujem da mi u poslednje vreme smetaju preparati sa jakim parfemskim mirisima.

Obavezno na svoju listu proizvoda koje morate kupiti stavite ovo mleko za telo. Oduševiće vas! Javite mi svoje utiske!

Koje je vaše omiljeno mleko za telo?

J.

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply